Ce ai face din dragoste?

Buna intrebare, nu credeti? Eiii, pentru cei care iubesc cu patima si vor sa daruiasca cel mai incredibil cadou din dragoste, acum imposibilul a fost atins: tatuajul direct pe inima. Salonul de tatuaje True Love Tatoos din Japonia iti ofera acum aceasta sansa unica. Nu este deloc o gluma, iar tatuajele sunt cat se poate de reale. Operatia dureaza cam 3 ore, in functie de tatuajul dorit si este de retinut operatie nu este lipsita de riscuri. Acest operatie costa pana la 12.000 de dolari americani pentru un tatuaj reusit. Pana acum s-a efectuat peste 500 de interventii artistice direct pe inima doritorilor.
heart

Iar daca cei care au efectuat aceasta operatie doreste sa indeparteze acest tatuaj, exista o procedura, dar nu este indicata de specialisti. Poti totusi sa modifici forma acestuia.

Sursa: Aici

Advertisements

One Response to Ce ai face din dragoste?

  1. Florin says:

    1.E o mare mare prostie. Dragostea fata de o persoana nu sta intr-un tatuaj in general, dapai sa mai risti o interventie pe cord pt a-ti scrijeli ceva pe inima. Ok, si dupa ce te desparti de persoana aia, ce faci ? :)) Se poate inlatura cu laser ? Sau trebuie sa cauti alta inima ?

    2.Eu am un bebe si o nevasta. Credeti ca imi va cere vre-o unu sa-mi tatuez ceva pe cord , sau ei ma cred cand le spun ca-i iubesc ?! ( Observati penibilul ? )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: