Rest in Peace, Michael!

Aseara am vizionat cu toti ceremonia funerara organizata la Staples Center din Los Angeles. Incredibil cate lucruri frumoase s-au putut spune despre viata lui, desi in ultimii 10 ani (sau mai mult), multi dintre acestia nu l-au ajutat cu nimic…Discursurile emotionate rostite de cei care l-au cunoscut cu adevarat au smuls o lacrima, cred ca tuturor. El a meritat acest omagiu cu cantec, a meritat pentru ca el si-a daruit viata muzicii pop. Michael si-a castigat un loc binemeritat in istoria Americii, alaturi de Elvis, Frank Sinatra si multi altii.
Printre cei care au cantat si au tinut discursuri la Staples Center se numara Kobe Bryant, Mariah Carey, Jennifer Hudson, Shaheen Jafargholi (participant Britain’s Got Talent), Magic Johnson, Martin Luther King III, Lionel Richie, Smokey Robinson, reverendul Al Sharpton, Brooke Shields (o buna prietena a lui Michael), Usher si Stevie Wonder.
US-ENTERATINMENT-MUSIC-JACKSON
Cel mai emotionant moment al serii a fost cand fiica sa, Paris, a tinut un discurs: “Vreau sa stiti ca de cand m-am nascut tatal meu a fost cel mai bun tata din lume si vreau sa spun ca il iubesc atat de mult!”. Multi stim ca acesti copii au suferit pe parcursul vietii lui Michael, din cauza presei, dar asta a fost partea usoara, partea rea abia incepe. Sper ca presa sa-i lase in pace.
US-MICHAEL JACKSON-MEMORIAL
Ceremonia s-a incheiat cu o rugaciune pentru “Regele muzicii pop” Michael Jackson (1958-2009).


Poze: Mediafax.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: