Tolea Ciumac arestat in direct

Suntem in criza, fratilor!!!! La naiba, arestare in direct a lu’ Tolea, la Antena 1 si nu la OTV?
Suntem o natiune de oameni de tot rahatul! Trebuie sa incheiem acest “balci” al audientei…Sa aruncam televizoarele pe fereastra. Mi se pare cea mai buna solutie posibila. Am decazut mult prea mult, daca Antena 1 a ajuns la nivelul OTV, deja e prea mult. Cat sa mai inghitem? Femei goale si violenta aceste lucruri ne descriu perfect televiziunea si jurnalismul. Daca nu e Naomi la TV, e sexy braileanca, daca nu e nici aceasta, atunci sunt stirile de la ora 5, care ne dau “doza maxima de adrenalina”. Ce? Ati crezut ca Protv-ul e exclus? O fi castigat ei un Emmy, dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel. Toti sunt in aceiasi oala. Ce ciorbita de “VARZA” iese….

3 Responses to Tolea Ciumac arestat in direct

 1. nicola says:

  nu te lasa tolea,,fa dreptate prin cauza ta in tara asta.dupa 10 ani e imposibil ,nu se poate chiar in halu asta.sint deacord trebuie sa platim ceea ce facem,dar nu dupa o viata de om .mult noroc

 2. Anonymous says:

  rusine antena 1 nu trebuia sa faca asta

 3. OANA says:

  Tolea e un baiat foarte educat, calm, cu mare putere de stapinire si…..naiv ! Naiv pt ca Magda l-a prostit cum a vrut ea ! M-as bucura sa-si gaseasca ”jumatatea”, atunci cind se termina cosmarul lui !

  Din toata inima iti doresc, Tolea, sa fi tare, sa treci cu bine peste perioada asta grea din viata ta ! Bucura-te ca esti sanatos ! Si ai grije de tine, fizic si psihic ! Cel mai bun prieten al tau poti sa fi tu insuti !
  Viata poate fi frumoasa….si vei vedea, va fi din nou si pentru tine !

  Sint multi oameni obisnuiti, pe care nu-i cunosti si pe care nu o sa-i cunosti niciodata, care te simpatizeaza, crede-ma !

  iti doresc sanatate si noroc !

  Oana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: