Rihanna si Chris Brown s-au casatorit!

rihanna-lovita1Chris Brown, arestat recent pentru reactia violenta pe care avut-o asupra Rihannei, a facut un pas enorm si a cerut-o in casatorie pe artista, saptamana trecuta. Acesta informatie circula in presa din US si se pare ca nu este departe de adevar.

Sentimentele dintre ei ar explica, de altfel, de ce ea il protejeaza pe Chris Brown (Rihanna a refuzat sa depuna marturie impotriva lui la proces).

O sursa din anturajul celor doi artisti a declarat ca cei doi au avut o intalnire emotionanta in casa lui P. Diddy, undeva intr-o zona rezidentiala din Star Island, in timpul careia Chris si-a cerut iertare si a implorat-o pe Rihanna sa il ierte. Mai mult acesta a cerut-o de sotie, moment in care cantareata a marturisit ca nu poate trai fara el si… a acceptat. A fost chemat un preot si totul a decurs ca la carte.

chris-brown-rihanna1“Tot ce-si dorea ea era sa traiasca alaturi de el pentru totdeauna. Rihanna isi doreste un sot si doi copii inainte sa implineasca 25 de ani. Ea crede in povestile cu zane si doreste sa isi traiasca propria poveste alaturi de Chris”. a completat aceiasi sursa!

La inceputul acestei saptamani, presa internationala scria ca familia Rihannei este ingrijorata din cauza unei posibile impacari. Banuim ca dezamagirea le este mare avand in vedere faptul ca cei doi se afla momentan intr-o posibila “luna de miere” in Miami.

Zvonuri sau nu, dragoste ca in povesti sau esec total, ramane sa vedem…

Sursa Profm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: