Naomi batjocorita in plina "noapte albastra"

Soc: ” Sunt Naomi am fost batuta si tunsa “. Stiu, ca nu-i de ras, dar “femeia” a cautat-o cu lumanarea. A fost prinsa pe Bld Decebal din Capitala si sub privirile trecatoriilor a fost batjocorita de 4 barbati necunoscuti. Dupa acest incident Naomi s-a dus direct la OTV. Declaratia lui Naomi de la OTV a fost data sub lacrimi: “Unul ma tinea, altul ma batea, iar un al treilea imi facea poze. Nu stiu unde mai era si al patrulea. Eram atat de speriata, incat nu mai vedeam in jurul meu”, povesteste terifiata Naomi.
Va las sa vedeti declaratia:

2 Responses to Naomi batjocorita in plina "noapte albastra"

  1. gabriella says:

    sunt socata ce se poate intampla in romania,nu este corect ce se intampla.E si ea un suflet de om………..mi-e scarba si rusine de cei care s-au legat de ea si si-au batut joc de ea,D-zeu e sus si va plati pentru toti raufacatorii.Naomi iti doresc ca bunul D-zeu sa te ajute sa treci peste asta si sa fi tare,sa canti ca ai o voce SUPERBA ca si tine

  2. paulica says:

    “parul creste, bine k nu au dat asa tare in mine si sunt cu sanatate.. au fost si ei intelegatori, sa le dea Dumnezeu sanatate…” frumos din partea ei:) uite un om….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: